Lahmacun με λουκάνικο και κασέρι

Lahmacun με λουκάνικο και κασέρι

Υλικά Συνταγής

Για τα λαχματζούν
3κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
8 λουκάνικα αλεσμένο
2 ντομάτες τριμμένες χωρίς τους σπόρους
¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι-πιπέρι
8 μεγάλες αραβικές πίτες
200γρ. κασέρι τριμμένο

Για το σερβίρισμα
200γρ. γιαούρτι

 

 

Εκτέλεση

Για τα λαχματζούν
Βάζουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, την πιπεριά, το λουκάνικο, τις ντομάτες, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι ανακατεύουμε και κρατάμε στην άκρη.
Τοποθετούμε τις πίτες σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, μοιράζουμε το μείγμα του λουκάνικου πάνω στις πίτες και το απλώνουμε ομοιόμορφα, πασπαλίζουμε το κασέρι και ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 2000 C, για 5 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και η πίτα να γίνει τραγανή.

Για το σερβίρισμα
Σερβίρουμε τα λαχματζούν με γιαούρτι.

Σχετικές Συνταγές