Σάντουιτς με μοσχαρίσιο λουκάνικο, ψητά μανιτάρια και τσιμιτσούρι

Σάντουιτς με μοσχαρίσιο λουκάνικο, ψητά μανιτάρια και τσιμιτσούρι

 

 

Υλικά Συνταγής

Για 4 άτομα

1 συσκευασία μοσχαρίσια λουκάνικα Μουτεβελής
4 χωριάτικα φρατζολάκια για σάντουιτς
4 μανιτάρια πορτομπέλο, κομμένα σε φέτες
Φύλλα πράσινης σαλάτας
Μουστάρδα πικάντικη

Για το τσιμιτσούρι
4 κουταλιές της σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι
2 κουταλιές της σούπας χυμό μοσχολέμονο
80 ml ελαιόλαδο
Αλάτι

Χρόνος Εκτέλεσης: 40 λεπτά

Εκτέλεση

Για το τσιμιτσούρι
Σε γουδί ή μπλέντερ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά ώστε να έχουμε μια ρευστή σάλτσα.

Για το open sandwich
Ψήνουμε τα μανιτάρια και τα λουκάνικα κομμένα στη μέση σε αντικολλητικό τηγάνι.
Απλώνουμε σε κάθε φρατζολάκι μια στρώση τσιμιτσούρι, τοποθετούμε τα μανιτάρια, τα πράσινα φύλλα και τα λουκάνικα.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα, περιχύνουμε με λίγο ακόμη τσιμιτσούρι και σερβίρουμε.


Tip: Μπορούσμε να προσθέσουμε στο τσιμιτσούρι λίγο μπούκοβο

Σχετικές Συνταγές