Σάντουιτς με Παστό/Σύγκλινο και καγιανά

Σάντουιτς με Παστό/Σύγκλινο και καγιανά

 

 

Υλικά Συνταγής

Για 4 άτομα

200 γρ. παστό/σύγκλινινο Μουτεβελής
8 φέτες προζυμένιο ψωμί
Φρέσκια ή ξερή ρίγανη

Για τον καγιανά
500 γρ. ώριμες ντομάτες, τριμμένες
4 αυγά
30 ml Ελαιόλαδο
1 ½ κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Χρόνος Εκτέλεσης: 25 λεπτά

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ευρύχωρο τηγάνι την τριμμένη ντομάτα να σιγοβράσει μέχρι να στεγνώσει, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, αλάτι και πιπέρι.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το παστό για μερικά λεπτά από κάθε πλευρά.
Μοιράζουμε τον καγιανά στις 4 φέτες του ψωμιού, προσθέτουμε παστό, λίγη ρίγανη και σερβίρουμε.


Tip: Μπορούμε να προσθέσουμε στον καγιανά 100 γρ. φέτα ή σφέλα

Σχετικές Συνταγές