Σάντουιτς με λουκάνικα a la ελληνικά με φέτα και μαριναρισμένη χωριάτικη
Υλικά Συνταγής
Για 4 άτομα
1 συσκευασία λουκάνικα Α la ελληνικά με φέτα Μουτεβελής
8 φέτες προζυμένιο ψωμί ολικής άλεσης
Για τη μαριναρισμένη χωριάτικη
10 ντοματίνια, κομμένα σε τέταρτα
1 μικρό αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια
1 κουταλιά της σούπας ελιές, κομμένες σε ροδέλες
1 κουταλάκι του γλυκού κάπαρη
1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας πιπεριά, ψιλοκομμένη
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
30 ml ελαιόλαδο
¼ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
4-5 φύλλα βασιλικό
2 φύλλα δυόσμο
Αλάτι
Χρόνος Εκτέλεσης: 60 λεπτά
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη χωριάτικη σε ένα μπωλ, τη σκεπάζουμε και την τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 60 λεπτά.
Ψήνουμε τα λουκάνικα σε σχαροτήγανο και τα κόβουμε σε φέτες και φρυγανίζουμε το ψωμί.
Φτιάχνουμε σάντουιτς βάζοντας σε κάθε φέτα ψωμί μια στρώση χωριάτικη (με τα υγρά της) και λουκάνικα, κλείνουμε με την άλλη φέτα και σερβίρουμε.
Tip: Μπορούμε να προσθέσουμε στη σαλάτα 1 σκελίδα σκόρδο