Σάντουιτς με λουκάνικα, σάλτσα κρεμμυδιών και πάπρικα.
Μία γρήγορη συνταγή για ένα μοναδικό σάντουιτς με δόση «πολυτέλειας»! Απόδειξη ότι το κοζάκικο λουκάνικο μπορεί συνδυαστεί και να μαγέψει με τον πιο απλό τρόπο.
Υλικά Συνταγής
Υλικά για 5 άτομα
5 κοζάκικα λουκάνικα ΜΟΥΤΈΒΕΛΗΣ
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
4 κουταλιές κρασί λευκό
2 κουταλάκια πάπρικα
1 κουταλιά ζάχαρη άχνη
αλάτι, πατέρι φρεσκοτριμμένο
5 κομμάτια από μπαγκέτα ή φραντζολάκια
4 κουταλιές γλυκιά μουστάρδα
1 αγγουράκι κομμένο σε φέτες
μερικά φύλλα ρόκας
μουστάρδα και κέτσαπ για το σερβίρισμα
Εκτέλεση Συνταγής
Ζεσταίνετε το λάδι σε μικρή κατσαρόλα και σοτάρετε τα κρεμμύδια για 7 – 8 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Προσθέτετε το κρασί, τη ζάχαρη και την πάπρικα. Σιγοβράζετε μέχρι να εξατμιστούν εντελώς τα υγρά και αλατοπιπερώνετε.
Κάνετε μερικές χαρακιές σε κάθε λουκάνικο και τα ψήνετε στο γκριλ ή στο τηγάνι.Τα στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί και κατόπιν τα τοποθετείτε μέσα στα ψωμάκια μαζί με το μείγμα κρεμμυδιών, τα φύλλα ρόκας και τις ροδέλες αγγουριού. Τα συνοδεύετε με μουστάρδα και κέτσαπ.