Open toast με αβοκάντο και αυγό

Open toast με αβοκάντο και αυγό

Open toast με αβοκάντο και λουκάνικο Κοζάκικο. Το θες κι εσύ;

 

Υλικά Συνταγής

Για 4 μερίδες
Χρόνος Εκτέλεσης: 15 λεπτά

Για το toast

1 συσκευασία κοζάκικα λουκάνικα Μουτεβελής
4 φέτες ψωμί του τόστ (ζέας ή πολύσπορο)
1 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
Σχινόπρασο, ψιλοκομμένο
1 μοσχολέμονο

Για τα αυγά
3 αυγά
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
40 ml γάλα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Εκτέλεση

Ψήνουμε τα λουκάνικα σε ανττικολλητικό τηγάνι και φρυγανίζουμε το ψωμί.
Σε ένα μπωλ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά με το γάλα.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε τα αυγά, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε συνεχώς και αποσύρουμε τα αυγά όσο είναι ζουμερά.
Μοιράζουμε τα αυγά στις φέτες του τοστ και τοποθετούμε επάνω τους αβοκάντο σχινόπρασο.
Σερβίρουμε το open τοστ με λουκάνικα, σχινόπρασο και μοσχολέμονο.

Tips: Αν δεν έχουμε σχινόπρασο χρησιμοποιούμε 1 φρέσκο κρεμμυδάκι πολύ ψιλοκομμένο

 

Σχετικές Συνταγές