Λουκάνικα μπουκιές με χυμό ρόδι και κόκκινα φρούτα

Λουκάνικα μπουκιές σοταρισμένα με χυμό ρόδι, σερβιρισμένα με κόκκινα φρούτα

Για να ξεχωρίσει το εορταστικό σου καλοσώρισμα σε μόλις λίγα λεπτά!
 
Από τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου

Υλικά Συνταγής

Για 2 μερίδες

1 συσκευασία λουκανικομπουκιές Μουτεβελής
1 κουταλιά μέλι
80 γραμμάρια χυμό ρόδι
Λίγα φύλλα φρέσκο δυόσμο
Ποικιλία από φρέσκα κόκκινα φρούτα

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 6-7 λεπτά

Εκτέλεση Συνταγής

Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε τις λουκανικομπουκιές για 3-4 λεπτά, μέχρι να βγάλουν τα αρώματα τους.
Προσθέτετε το μέλι, συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να λιώσει και σβήνετε με το χυμό ρόδι.
Συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να γλασάρει ο χυμός ρόδι μαζί με το μέλι, αποσύρετε τα λουκάνικα από το τηγάνι και τα τοποθετείτε σε μία μικρή πιατέλα.
Τοποθετείτε από πάνω, διάσπαρτα την ποικιλία από τα φρέσκα κόκκινα φρούτα και τα φρέσκα φύλλα δυόσμου και σερβίρετε.

Σχετικές Συνταγές