Σεμινάριο του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου με άρωμα Μεσσηνίας και…. «Λουκάνικα Μουτεβελής»

 Θέμα Σεμιναρίου: Μεσσηνιακή Κουζίνα

 

Ο Αλέξανδρος χρησιμοποιώντας κρέμα βαλσαμικού από την Καλαμάτα, μεσογειακές μουστάρδες kalamata papadimitriou, τοπικά λουκάνικα Μουτεβελή και το αγαπημένο του ελαιόλαδο Evonymon, μαγειρεύει τοπικές συνταγές.

Θέμα Σεμιναρίου: Μεσσηνιακή Κουζίνα

Η Μεσσηνιακή κουζίνα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με την κουζίνα της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Η διατροφή βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα προϊόντα της τοπικής παραγωγής και φυσικά, στο ελαιόλαδο. Ο Αλέξανδρος χρησιμοποιώντας κρέμα βαλσαμικού από την Καλαμάτα, μεσογειακές μουστάρδες kalamata papadimitriou, τοπικά λουκάνικα Μουτεβελή και το αγαπημένο του ελαιόλαδο Evonymon, μαγειρεύει τοπικές συνταγές.

Ημερομηνία : Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016.

Ώρα: 18:00-20:30

Τόπος διεξαγωγής: Στούντιο Sidayes

Αλέξανδρος Παπανδρέου:

«Όλα έτοιμα για ένα από τα πιο γευστικά σεμινάρια με άρωμα Μεσσηνίας. Τα προιόντα όλα εδώ,καθώς και τυριά σφέλα,ταλαγάνι και ξεροσφέλι στο ψυγείο.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες Papadimitriou C.C. S.A.,Λουκάνικα Μουτεβελής, Evonymon, καθώς το Το Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής για όλα τα υπόλοιπα προιόντα που μας πρόσφερε και μας προσφέρει κάθε φορά. Σήμερα είναι μια αρχή ανακάλυψης της Μεσσηνιακής κουζίνας και υπάρχει και συνέχεια.»

Περισσότερες πληροφορίες εδώ