Φεστιβάλ “Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις”

ΕΝΑ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ HELEXPO PALACE ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!

 

Μετά από τρεις εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις (Άνοιξη 2013-Δεκέμβριος 2013-Άνοιξη 2014) το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» με την σφραγίδα των brands «Αθηνόραμα» και «ΑθηνόραμαUmami» αποτελεί πλέον μια καταξιωμένη θεσμική εκδήλωση.

Παίζει σημαίνοντα ρόλο στην επιβολή και διάδοση των ποιοτικών διατροφικών προϊόντων με ελληνικό πρόσημο και συμβάλλει καθοριστικά στην επαφή τους τόσο με το ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και με τους επαγγελματίες. Για τρίτη συνεχόμενη φορά λοιπόν παίρνουμε κι εμείς μέρος στη διοργάνωση αυτή!

Μετά από τρεις εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις (Άνοιξη 2013-Δεκέμβριος 2013-Άνοιξη 2014) το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» με την σφραγίδα των brands «Αθηνόραμα» και «ΑθηνόραμαUmami» αποτελεί πλέον μια καταξιωμένη θεσμική εκδήλωση. Παίζει σημαίνοντα ρόλο στην επιβολή και διάδοση των ποιοτικών διατροφικών προϊόντων με ελληνικό πρόσημο και συμβάλλει καθοριστικά στην επαφή τους τόσο με το ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και με τους επαγγελματίες. Για τρίτη συνεχόμενη φορά λοιπόν παίρνουμε κι εμείς μέρος στη διοργάνωση αυτή! Μας δίνεται έτσι η ευκαιρία να έρθουμε σε άμεση επαφή με εσάς, να λύσουμε όποιες απορρίες γύρω από τα προϊόντα μας και να δοκιμάσετε όλες τις γεύσεις μας. Στόχος μας… να σας κερδίσουμε για ακόμα μία φορά με τις μοναδικές μας γεύσεις και την εξαιρετική ποιότητα!!

Σας περιμένουμε λοιπόν στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις – Χριστούγεννα 2014» στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO PALACE στο περίπτερο Νο 96, στο Μαρούσι 5, 6 & 7 Δεκεμβρίου.

Τα προϊόντα τα οποία θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ έχουν προηγουμένως δοκιμαστεί από την πιο δυνατή γευσιγνωστική ομάδα του «Αθηνόραμα» και του www.athinoramaumami.gr η οποία θεωρείται ως η πιο έμπειρη και καταξιωμένη στην Ελλάδα, και έχουν αξιολογηθεί ότι πληρούν τα ποιοτικά standards που επιβάλλει ο προσανατολισμός της.

Στο επίσημο site του φεστιβάλ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τους συμμετέχοντες αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις!