Muffins αυγού με λαχανικά & Back Bacon (χωρίς λάδι)
Τρώγονται ζεστά ή κρύα — τέλεια επιλογή για σνακ στο γραφείο, μετά την προπόνηση ή ακόμα και για το σχολείο για τα παιδιά!
Light, cozy και γεμάτα γεύση!

Υλικά Συνταγής
Υλικά (για 6–8 muffins):
- 6 αυγά
 - 4 φέτες back bacon, ψημένες και ψιλοκομμένες
 - ½ κόκκινη πιπεριά, σε μικρά κυβάκια
 - ½ κολοκύθι, τριμμένο και στραγγισμένο
 - ¼ φλ. καλαμπόκι (προαιρετικά)
 - 2 κ.σ. τυρί χαμηλών λιπαρών (π.χ. light γραβιέρα)
 - Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 - Προαιρετικά: λίγη ρίγανη ή σχοινόπρασο για άρωμα
 
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 25 λεπτά
Εκτέλεση
- Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180°C.
 - Σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνεις το bacon μέχρι να γίνει τραγανό και το αφήνεις να στραγγίξει σε χαρτί κουζίνας.
 - Σε ένα μπολ χτυπάς τα αυγά με το πιρούνι, προσθέτεις τα λαχανικά, το τυρί, το bacon, αλάτι, πιπέρι και μυρωδικά.
 - Μοιράζεις το μείγμα σε θήκες για muffins (ιδανικά σιλικόνης, χωρίς λάδι ή χαρτάκια).
 - Ψήνεις για 20–25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν ελαφρά.
 
Tip:
Τρώγονται ζεστά ή κρύα
