Burger με λουκάνικα Α la ελληνικά με φέτα, κολοκυθάκι, γαλοτύρι και ντρέσινγκ δυόσμου
Υλικά Συνταγής
Για 6 άτομα
1 συσκευασία λουκάνικα Α la ελληνικά με φέτα Μουτεβελής
6 ψωμάκια για burger με σουσάμι
2 στρογγυλά κολοκυθάκια, κομμένα σε φέτες
1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες
100 γρ. γαλοτύρι
Ελαιόλαδο
Για το ντρέσινγκ δυόσμου:
15 φύλλα δυόσμο
30 ml ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι βαλσαμικό
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Χρόνος εκτέλεσης: 30 λεπτά
Εκτέλεση Συνταγής
Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και πολτοποιούμε. Ραντίζουμε τα κολοκυθάκια με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε σχαροτήγανο μαζί με τα λουκάνικα. Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες και τα ραντίζουμε με το μισό από το ντρεσινγκ. Φρυγανίζουμε τα ψωμάκια και απλώνουμε σε κάθε βάση ψωμιού μια στρώση γαλοτύρι, 2 φέτες κολοκύθι, 1 φέτα ντομάτα και λουκάνικα και ραντίζουμε με ντρέσινγκ.
Κλείνουμε το burger και σερβίρουμε.
Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε και ψητή πιπεριά Φλωρίνης