Μπρουσκέτες με Κοζάκικο Λουκάνικο και καραμελωμένα κρεμμύδια
Υλικά Συνταγής
Για 4-6 άτομα
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
6-10 λουκάνικα ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ Κοζάκικα
1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ροδέλες
1 κ. σούπας μουστάρδα
4 κ. σούπας ανθόμελο (αραιό μέλι)
Εκτέλεση Συνταγής
Σοτάρετε σε ένα τηγάνι τα λουκάνικα με ελαιόλαδο για 10′, σε πολύ χαμηλή φωτιά. Τα αφήνετε να στεγνώσουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σοτάρετε το κρεμμύδι σε ένα άλλο τηγανάκι με το βούτυρο και, μόλις πάρει χρώμα, το αλατοπιπερώνετε.
Φρυγανίζετε το ψωμί στον φούρνο μέχρι να ροδίσει καλά. Απομακρύνετε με απορροφητικό χαρτί το πλεόνασμα του λίπους από το τηγάνι στο οποίο ψήσατε τα λουκάνικα και ρίχνετε το μέλι και τη μουστάρδα. Μόλις γίνουν μία πηχτή σάλτσα, ρίχνετε ξανά τα λουκάνικα και τα αφήνετε να διαποτιστούν από αυτήν τη σάλτσα. Το μοιράζετε επάνω στις μπρουσκέτες και βάζετε τα κρεμμύδια από πάνω.